Sunday 9 December 2007

Plany a sny

Kdyz se divam z okna na to destive pocasi, ktere uz trva nekolik dni, nemam moc pozitivni myslenky co se tyce vyhledu do budoucnosti.. :) Utechou snad bude az vyjde slunicko a bude hezky, treba se to obrati i s tema myslenkama... ale cekani na to az bude hezky muze zabrat par mesicu, takze se neda nic delat, clovek se musi poprat s tim co zrovna je.. :)
Ono to vlastne nebude tak hrozny jak se to muze zdat, asi jde jen o to prezit vanoce a silvestra, ktere posledni roky za moc nestaly, ale to uz je tim ze clovek neni dite aby se tesilo na jeziska a autak na ovladacku.
Ale stejne mam ted jeden tajny sen, kterej bych si mohl splnit a dat jako darek k vanocum, a to je poradnej fotak. Od Ty doby co me Bara znicila muj Olympus, kdyz me na nej pri uklizeni rozlila flasku s vodou, jsem poradne nefotil a kdyz se divam na ten krasnej podzim venku, hned bych nekam bezel a zkusil zachytit tu zvlastni naladu, kterou muze mit prave jenom podzim...teda pokud jsem zrovna ja schopen neco zachytit :o))
Ale rad bych si poridil zrdcadlovku aspon za 400 liber, premyslim o Canonu EOS-400D, nebo EOS-30D ale ten uz je pres 700 liber a je vetsi, tak asi hold budu muset vzhledem k rozpoctu sahnout k levnejsi variante...
Doufam ze to stihnu do vanoc, budu mit hodne casu kdyz nebude prace, abych ho vyzkousel a naucil se s nim pracovat, s Olympusem me to zabralo par mesicu, nez jsem z neho dostal jakez uspokojive vysledky, tak uvidime jak to pujde s lepsim strojem :)
Ono tech planu je vlastne cela fura, ale ty ostatni si necham pro sebe, snad se z nich tak splni alespon jeden. Tedy jak se to stane tak to hned na sebe prasknu ;)

No comments: